Katholiek Ede

1e communie

kinderen3In januari gaan de voorbereidingen voor de Eerste Communie weer beginnen. Indien mogelijk wordt het geheel van voorbereidingen en vieringen vanuit de Antonius van Paduakerk aangeboden. Kinderen die in groep 4 of hoger zitten zijn van harte uitgenodigd om hier aan mee te doen. De kinderen hebben tien bijeenkomsten waarin zij door middel van een passend project “Door de Poort” worden voorbereid op de Eerste Communie. Voor de ouders is er een startavond, waarin zij informatie krijgen over de voorbereidingen, het project en de vieringen. Ook tijdens de voorbereidingsperiode van de kinderen zijn er nog enkele  ouderbijeenkomsten.  Wilt u uw zoon/dochter opgeven dan kan dat bij de contactpersoon van de Eerste Communie werkgroep via het secretariaat van Katholiek Ede.

Uitnodiging Eerste Communie 2018

1e communieIn februari gaan de voorbereidingen voor de Eerste Communie weer beginnen.
Het geheel van voorbereidingen en vieringen wordt vanuit de Antonius van Paduakerk aangeboden. Kinderen die in groep 4 of hoger zitten zijn van harte uitgenodigd om hieraan mee te doen.

Lees meer...  

Uitnodiging Eerste Communie 2017

1e communieUitnodiging 
 
Eerste Communieviering op zondag 21 mei om 10.30 uur, in de Antonius van Paduakerk te Ede.
Met als voorganger pastoor Henri ten Have en met het kinderkoor "Sing to God" o.l.v. Simon de Jog
 
In Februari zijn de kinderen gestart met de voorbereiding van de Eerste Communie.

Lees meer...  

Presentatieviering communicantjes

kinderen4Op zondag 2 april is de Presentatieviering van de kinderen die dit jaar de Eerste Heilige Communie doen. We nodigen u van harte uit om van 10.30-11.30 uur aanwezig te zijn. De communicanten van 2017 zijn: 
Emma Lucas, Arjan Schot, Edward Ronda, Juliëtte Gunsing, Daan Blijdestein, Mara Roes, Edwin Vermeulen, Marijn van Harselaar, Amanda Uraha, Julia Vriens, Gwendolyn Timmermans, Tessa van der Veen, Resa Harmens, Lennard Jorna, Jean Schurink, Vy Nguyen en Reni Hekmat.

Uitnodiging Eerste Communie 2017

kinderen3In februari gaan de voorbereidingen voor de Eerste Communie weer beginnen vanuit de Antonius van Paduakerk. Kinderen uit groep 4 of hoger zijn van harte uitgenodigd.

Er zijn 10 bijeenkomsten. Voor de ouders worden er twee bijeenkomsten georganiseerd. De eerste bijeenkomst voor de ouders wordt in de Antonius van Paduakerk op vrijdagavond 10 februari om 20.00 uur gehouden.

Lees meer...  

Copyright © 2018 Katholiek Ede. Alle rechten voorbehouden.