Katholiek Ede

Seniorenpastoraat

ONTMOETINGSMIDDAG VOOR ZIEKEN EN SENIOREN

ontmoetingsmiddag seniorenIedere maand wordt er een ontmoetingsmiddag georganiseerd door de werkgroep “Zieken en senioren”. Graag nodigt deze parochiële werkgroep U uit voor deze middag, die voor U wellicht ook een middagje- zou kunnen zijn. Zolang het parochiecentrum nog in de verbouw is, zijn we van harte welkom in de “Open Hof” in de wijk Veldhuizen.

Deze keer op 14 februari en 14 maart. Vanaf ongeveer 14.00 uur bent U van harte welkom. De koffie en de thee staan klaar. En om 14.30 u vieren we samen liturgie rond het Woord en de Tafel van de Heer. Aansluitend hopen we het dan met een hapje en een drankje samen gezellig te maken. Rond 16.30 u besluiten we de middag.

Op woensdag 11 april en 9 mei zijn parochianen uit Ede, Lunteren en verzorgingshuizen vanaf 14.00 uur van harte welkom in de parochiezaal van St.Antonius voor de maandelijkse ontmoetingsmiddag voor senioren. U wordt ontvangen met een kopje koffie of thee. Om 14.30 uur willen we met elkaar een liturgische viering houden. Daarna zijn we nog enige tijd op informele wijze bij
elkaar.

Copyright © 2018 Katholiek Ede. Alle rechten voorbehouden.