Katholiek Ede

Kinderen/Jongeren

Subcategorieën

kinderwoorddienst1Voor de kinderen van de basisschool is er elke zondag kinderwoorddienst. Voor in de kerk staat een lantaarntje met een brandend waxinelichtje. Wij nodigen de kinderen vóór de eerste lezing uit om mee te gaan en het lantaarntje gaat ook mee. Deze wordt door de kinderen na afloop weer teruggezet. De kinderen gaan tijdens de woorddienst naar een andere ruimte om naar het evangelieverhaal te luisteren. Daarna wordt over het verhaal gepraat, gezongen, gebeden, getekend of een andere creatieve verwerking gemaakt. Vóór de collecte gaan de kinderen weer terug naar de kerkdienst. Het is altijd erg gezellig, dus kom erbij!
Graag willen wij de groep vrijwilligers vergroten. Lijkt het je ook leuk om mee te denken over de invulling van de kinderwoorddienst en 1 keer in de 6 weken met de kinderen te praten, knutselen, filosoferen, tekenen over de verhalen uit de (kinder)bijbel? Neem dan contact op met Rita Aelbers() en loop gezellig een keertje mee op zondag. WELKOM!

 

 

 

 

ROOSTER KINDERWOORDDIENST T/M 

 

 

 

foto koor rijsbergen 2019

Wij zijn het leuke gekke en vooral heel erg gezellige jongerenkoor JKA! Wij repeteren iedere vrijdagavond van 20:00 tot 22:15 in de Sint Antoniuskerk in Ede. Na afloop gaan we nog gezellig kletsen en wat drinken in de jongerenkoor kelder! Wij zingen ongeveer een keer per maand in de viering in een van onze kerken in de parochie. Maar wij zijn veel meer dan alleen een koor en doen veel meer dan alleen zingen! Wij gaan ieder jaar op kamp en doen mee aan het Nationaal Jongerenkorenfestival in Rijsbergen. Daarnaast hebben we ongeveer twee keer per jaar een feest en organiseert de activiteitencommissie regelmatig een activiteit! Dus ben jij een jongere tussen de 12 en 30 jaar en lijkt het je wel wat? Kom een keer langs op vrijdagavond en laat je overtuigen! Of kent u iemand voor wie ons koor wel wat is? Vertel vooral over jongerenkoor JKA!
Meer weten? Stuur een mail naar

 

Copyright © 2021 Katholiek Ede. Alle rechten voorbehouden.