Katholiek Ede

1e communie

 

Uitnodiging Eerste Communie 2019

eerste communie 2019Beste ouders,
We willen u er graag op attent maken dat we eind februari weer van start gaan met een nieuwe groep Communicanten. Het geheel van voorbereidingen en vieringen wordt vanuit de Antonius van Paduakerk aangeboden.

Lees meer...  

Eerste Communieviering op zondag 13 mei

kinderen4Begin februari zijn Anthony, Samantha, Adam, Chelsea, Gia, Vera, Nam, Viet gestart met de voorbereiding van de Eerste Communie. Elke vrijdag hebben we samen gewerkt aan het project “Door de Poort”.

Lees meer...  

Uitnodiging Eerste Heilige Communie

kinderen3Begin februari zijn Anthony, Samantha, Adam, Chelsea, Gia, Vera, Nam, Viet gestart met de voorbereiding van de Eerste Communie.

Elke vrijdag hebben we samen gewerkt aan het project “Door de Poort”.

Lees meer...  

PALMPASENVIERING / PRESENTATIEVIERING

palmpasenvieringZondag 25 maart mag je de Palmpasen stok meenemen bij de Palmpasenviering
(Gezinsviering) om 10.30 uur in de Antonius Kerk. We luisteren naar het verhaal hoe Jezus als een koning Jeruzalem binnenging en wat de Palmpasenstok nu eigenlijk betekent.
Het kinderkoor “Sing to God” zingt natuurlijk weer mee. Tijdens deze viering stellen de Eerste Communicanten zich ook voor.

Uitnodiging Eerste Communie 2018

1e communieIn februari gaan de voorbereidingen voor de Eerste Communie weer beginnen.
Het geheel van voorbereidingen en vieringen wordt vanuit de Antonius van Paduakerk aangeboden. Kinderen die in groep 4 of hoger zitten zijn van harte uitgenodigd om hieraan mee te doen.

Lees meer...  

Copyright © 2019 Katholiek Ede. Alle rechten voorbehouden.