Katholiek Ede

Gezinsvieringen

Palmpasen 2014

De werkgroep Gezinsviering bereid zo’n 7x per jaar  samen met de voorganger de gezinsviering voor. We maken rond het thema van de zondag een voor kinderen toegankelijke viering. We zoeken liedjes voor het kinderkoor en we zorgen voor een leuk boekje. In de viering betrekken we de kinderen actief door hen mee te laten praten en de voorbeden te laten lezen. Op een gezinszondag is er een reguliere viering. De kinderen krijgen op een andere locatie catechese. Ze knutselen, er wordt gezongen en er worden verhalen gelezen. Na de viering kunnen ouders nog verder ingaan op het thema samen met de voorganger. Daarna komen de kinderen weer bij de kerk en is er een gezamelijke lunch voor wie er nog aanwezig is.

GEZINSVIERING 7 OKTOBER

gezinsviering 7 oktIn het eerste weekend van oktober vieren we in de katholieke Kerk Wereldmissiedag van de kinderen. Dit jaar is dat op 6 en 7 oktober. Overal ter wereld helpen kinderen andere kinderen.

Lees meer...  

Vol vertrouwen op reis!

gezinsviering 08072018Het is bijna vakantie!
Ga jij nog weg? Wat neem je mee?
Neem je je tablet mee, of liever een goed humeur en een vrolijke lach?
En hoe deden de vrienden van Jezus dat?

Lees meer...  

DE KRACHT VAN JEZUS

gezinsviering 281218Gezinsviering 28 januari 2018
In het verhaal van vandaag komt Jezus een bijzonder mens tegen. Het lijkt geen prettige ontmoeting, want bijzonder is niet altijd fijn.Toch lukt het Jezus om het goed te laten aflopen voor dit bijzondere mens.Hoe dat allemaal gaat hoor je in de gezinsviering. Pastoor Henri ten Have is de voorganger en het koor “Sing to God” is er natuurlijk ook weer bij.We hopen jullie daar ook weer te zien! Tot zondag!

Het wordt Licht! Gezinsviering Kerstavond

kerstavondAl wekenlang kijken we uit naar Kerstmis. Met de verhalen van Jesaja uit het “Boek vol verwachting” dat we elke week in de kinderwoorddienst gelezen hebben. En nu is het dan zover: Kerstmis, feest van het Licht!
Op 24 december om 18.30 uur zullen we dit vieren met een kerstspel in de gezinsviering.

Lees meer...  

Sint Maarten

Sint maartenOp zaterdag 11 november vieren we in de Antonius van Paduakerk het feest van Sint Maarten.
We beginnen al om 15.30 uur in kerk waar de kinderen lampionnen kunnen maken.
Wilt uw zoon of dochter meedoen met lampionnen maken?

Lees meer...  

Copyright © 2018 Katholiek Ede. Alle rechten voorbehouden.