Katholiek Ede

Uitnodiging jubileum Jongerenkoor Sint Antonius Ede

JongerenkoorGraag even uw aandacht voor het volgende: dit jaar bestaat Jongerenkoor Sint Antonius alweer 50 jaar! De (oud)-leden willen deze mijlpaal natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan.

Daarom is er op zondag 11 november een speciale jubileumviering in de Sint Antonius van Paduakerk te Ede, waarbij alle oud-leden uitgenodigd zijn/worden om mee te zingen. Voorafgaand aan deze viering wordt een aantal repetities georganiseerd, om een mooie muzikale dienst neer te zetten. Daarbij is uiteraard voldoende mogelijkheid om gezellig bij te praten met elkaar.  
Naast deze bijzondere jubileumviering, staat er ook een meezingconcert op het programma. Dit vindt plaats op 9 november in het Marnixcollege. Na afloop van dit concert is er een feest om oude tijden te doen herleven.
Menig oud- koorlid heeft zich al aangemeld voor deze festiviteiten, maar wellicht is nog niet iedereen op de hoogte van de jubileumviering, het concert en feest. Mocht u een oud- lid zijn of kennen en graag mee willen vieren (of wat meer informatie willen ontvangen): stuur dan gerust een mail naar .

Copyright © 2018 Katholiek Ede. Alle rechten voorbehouden.