Katholiek Ede

Met een bonnenkaart kunt u veel collectes vooruit

collectebonnenWilt u wel eens af van het ‘opsparen’ van contant geld voor de collecte? Koopt u dan een kaart met collectebonnen! Met één kaart heeft u meteen 20 bonnen in huis.
Er zijn kaarten met bonnen van € 1,-, € 2,50 of € 5,-. Daarmee kunt u veel collectes vooruit. Dat is wel zo handig en gemakkelijk. U kunt de bonnen gebruiken bij zowel de eerste als tweede collecte in alle kerken van onze Titus Brandsma-parochie. Samen met het contante geld tellen ze gewoon mee voor de opbrengst. U kunt de collectebonnenkaarten snel en simpel aanschaffen. Dat kan op twee manieren.
U bestelt één of meer kaarten door overmaking van het bedrag op rekening NL72 RABO 0156 2767 20 op naam van parochie z. Titus Brandsma. Een kaart met bonnen van € 1,- kost € 20,-, de prijs van een € 2,50-bonnenkaart is € 50,- en die van een € 5,- - bonnenkaart € 100,-. Vermeld bij uw overschrijving uw naam, adres en de gewenste kaart(en). U krijgt de bestelde kaart(en) thuisbezorgd.  
Op het secretariaat bij de kerk kunt u de collectebonnen tegen contante betaling kopen: Dat kan vanaf maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur;
Bovenaan de bonnenkaart staat de prijs en worden uw naam en adres vermeld. De aanschafprijs van collectebonnen geldt als gift voor de belasting. Uw bankoverschrijving of het deel van de kaart met uw naam en adres en de prijs erop is een bewijs van betaling. Op de kaart staat de datum van uitgifte. De prijs van de bonnenkaarten kunt u als gift aftrekken in het belastingjaar waarin u de bonnen heeft gekocht. In 2019 gekochte kaarten gelden dus als gift voor uw belastingaangifte 2019, en kaarten die u in 2020 koopt voor uw belastingaangifte 2020
Veel profijt van uw collectebonnen gewenst!
Copyright © 2021 Katholiek Ede. Alle rechten voorbehouden.