Katholiek Ede

Uitnodiging derde Themabijeenkomst: Groeien in onderlinge verbondenheid

verbondenheidHoewel de onlinebijeenkomsten de waarde van een fysieke samenkomst niet volledig vervangt, hebben we op 14 mei met het Centrum voor Parochiespiritualiteit en het pastoraal team mogelijkheden kunnen ontdekken om informatie en ervaringen met elkaar te delen over de kern van het katholieke geloof. Na afloop van deze online bijeenkomst bleek bijna iedereen dit als positief ervaren te hebben. Daarom willen we graag een tweede online bijeenkomst organiseren.

Deze bijeenkomst vindt plaats op donderdag 25 juni en start om 20.00 uur. De avond wordt wederom geleid door Mirjam Spruit en Tim Schilling het Centrum voor Parochiespiritualiteit. Om 19.45 uur zal de zoomlink weer opengaan, zodat iedereen nog even rustig binnen kan komen. Wil u meedoen? Dan kunt u zich aanmelden via . U krijgt dan de zoomlink toegestuurd (houdt ook uw ongewenste mailbox in de gaten).

Komt u er op dat moment niet uit met Zoom? Dan kunt u een WhatsApp sturen naar Daniëlle (06-15380590). U kunt van tevoren ook deze uitlegvideo over Zoom bekijken https://www.youtube.com/watch?v=2yA00-B2FXk.

De onderwerpen van de bijeenkomsten zullen iets anders van opzet zijn, dan we eerder hebben aangekondigd. In deze bijeenkomst willen we het hebben over Groeien in onderlinge verbondenheid. Als voorbereiding daarop kunt u alvast uit het boek ‘Als God renoveert’ het hoofdstuk ‘het fundament leggen’, de subparagraaf ‘Nieuwe wijn in een nieuwe wijnzak lezen en dan specifiek de onderdelen 5 (betekenisvolle gemeenschap) en 8 (vorming van kleine gemeenschappen). Als u het boek niet tot uw beschikking heeft, dan kunt u via een samenvatting daarvan opvragen. Ziet u geen tijd om te lezen? U bent evengoed welkom op 25 juni.

Nog niet eerder meegedaan?

Heeft u nog niet eerder deelgenomen aan de themabijeenkomsten? Of heeft u er een gemist? Ook dan kunt u zich gerust aansluiten bij de derde bijeenkomst. Om op de hoogte te zijn over waar het de vorige keer over ging, kunt u hier de verslagen van de vorige bijeenkomsten lezen.

Verslag 14 mei Online: https://www.ztitusbrandsmaparochie.nl/attachments/article/918/Verslag%20Themabijeenkomst%202_via%20Zoom%20-%2020200514.pdf

Verslag 5 maart Renkum: https://www.ztitusbrandsmaparochie.nl/attachments/article/875/Verslag%20Themabijeenkomst%201%20-%202020305.pdf

Copyright © 2020 Katholiek Ede. Alle rechten voorbehouden.