Katholiek Ede

Afscheid pastor Adri van Dijk

locatievieringIn de TitusBreed heeft u misschien kunnen lezen dat pastor Adri van Dijk afscheid neemt als gastvoorganger in onze parochie. Hij zal voor het laatst voorgaan op Beloken Pasen, zondag 11 april om 10.30 uur in de Antoniuskerk. Voor die viering kunt u zich, onder voorbehoud, aanmelden.

De viering wordt ook via een livestream uitgezonden. De link voor de viering van aanstaande zondag is : https://youtu.be/Kca5-TqJItk (deze link kopiëren in uw zoekbalk)

Het maximum aantal bezoekers zal nog steeds 30 zijn. De viering wordt via een livestream ook uitgezonden. Kijk via www.ztitusbrandsmaparochie.nl , klik op youtube. U kunt het ook op een later moment terug kijken. Er is geen mogelijkheid om een receptie te houden waar u pastor van Dijk persoonlijk de hand kunt schudden. Wel kunt u hem een kaart met een persoonlijke wens sturen met een herinnering die u met hem wilt delen of gewoon een woord van dank voor zijn jarenlange inzet. Alle kaarten zullen dan in de afscheidsviering aan hem worden overhandigd. U kunt uw kaart sturen naar: pastor Adri van Dijk, p/a Locatie Katholiek Ede, Stationsweg 112, 6711 PZ Ede

Copyright © 2021 Katholiek Ede. Alle rechten voorbehouden.