Katholiek Ede

Uitnodiging WKJ zomerkamp

zomerkamp2Het WKJ zomerkamp komt er weer aan!!! Ieder jaar organiseert de WKJ een Tienerzomerkamp. Het kamp is voor tieners in de leeftijd 12 tot en met 16 jaar.Het zomerkamp vindt dit jaar plaats in Veenendaal, van zaterdag 4 augustus tot zaterdag 11 augustus.

Het belooft weer een super gezellige week te worden. We zijn al druk bezig met de organisatie want het gaat weer een week worden die helemaal vol zit met leuke activiteiten. Denk hierbij aan kano'en, escape rooms, droppings, avontuurlijke spellen en nog veel meer.

Het thema van dit jaar is 'Stand Up'. We zullen dit thema behandelen door themaverwerkingen en andere activiteiten. Ook zullen we regelmatig de heilige mis vieren. Op het kamp heerst een hele gezellig sfeer, wat ervoor zorgt dat er vrienden voor het leven worden gemaakt!
De inschrijving is geopend, opgeven kan via www.wkj.nl.
Mocht u vragen hebben, kunt u gerust mailen naar
Op Facebook staan ook foto’s van voorgaande jaren https://www.facebook.com/wkj.zomerkamp/ maar ik kan u ook de folder toesturen?
Mocht u mensen kennen voor wie het zomerkamp mogelijk ook interessant is, wilt u deze email dan aan hen doorsturen? Alvast bedankt.

Met vriendelijke groeten,
Jacintha van Kerckhoven & Hein Jochems
(en namens de rest van de leiding)

Copyright © 2018 Katholiek Ede. Alle rechten voorbehouden.