Katholiek Ede

Kerstfeest voor de kinderen

Kinderkerst1Beste gezinnen van de Titus Brandsma parochie,

Hij komt, hij komt in ons midden! Vieren jullie de geboorte van Jezus met ons mee? Dit jaar vindt het grote feest online plaats met pastoor Ten Have en alle gezinnen van de parochie. Noteer in jullie agenda: donderdagavond 24 december om 19:00, inloop 18:45 (kom op tijd om te zorgen dat de verbinding goed werkt). Nodig vooral iedereen uit van buiten en binnen de parochie, we hebben oneindig veel plaatsen in deze viering!

Hoe doe je mee?

1. Het is leuk als een stukje van jullie kerstsfeer in huis voor iedereen zichtbaar is. Denk bijvoorbeeld aan kerstkleding aantrekken, jullie kerststal, krans of boom in beeld, een kaarsje of gezellige kerstverlichting aan, etc.

2. Leg twee niet beschreven kerstkaarten en pen klaar.

3. Zorg voor papier en potloden.

4. Sluit vanaf 18:45 aan bij de online meeting door op deze Zoomlink * te klikken: https://us02web.zoom.us/j/83980766422?pwd=aGI2UTVUNm1LQkJXNW5oRmZRMjUzdz09

Meeting ID: 839 8076 6422

Passcode: 636747

5. Zet je microfoon op “mute” (uit), het is wel leuk als je camera aan staat!

Kleine oproep voor de voorbereiding:

Tijdens de viering staan we stil bij de vier belangrijke stappen van het kerstverhaal:

1. De reis van Jozef en Marie naar Bethlehem

2. De geboorte van Jezus

3. De verkondiging van de blije boodschap door de engelen

4. Herders die het kindje komen aanbidden en God danken

We gebruiken hierbij foto’s van kerststallen van onze verschillende kerken maar ook van ieders “thuiskerk”. Wil je als voorbereiding met de kinderen al stilstaan bij deze belangrijke stappen? Maak een foto van elke stap afgebeeld met jullie kerststal (bijvoorbeeld: Reizende Jozef en Maria, engelen, de kribbe, etc). Ook leuk om als gezin met verkleedkleren af te beelden! Stuur de foto’s voor donderdag 9:00 naar .

Wij verheugen ons al op het samen coronaproof vieren van Kerstmis!

Broederlijke groet, het gezinszondag team (Wageningen)

* Je kunt in zoom komen door op de bovenstaande link te klikken. Je kunt dan gewoon deelnemen door te luisteren&spreken, en je kunt ook diegene die aan het woord is 'zien". Als je de mogelijkheid wilt hebben om wat meer mensen tegelijk te "zien", is het handiger om tevoren het "zoom-programma" op je computer te zetten door te downloaden via: https://zoom.us/download

Copyright © 2021 Katholiek Ede. Alle rechten voorbehouden.