Katholiek Ede

Jongerenkoor

Jongerenkoor

In onze parochie is een grote groep ontzettend gezellige, muzikale jongeren actief. Samen vormen wij JKA, een jongerenkoor dat elke vrijdagavond tussen 20.00-22.15 uur repeteert in de St. Antoniuskerk in Ede. Één of twee keer per maand verzorgen wij de muzikale invulling van een viering in de omgeving. Naast het zingen maken we het na de repetitie gezellig in De Kelder waar we een drankje doen of een feestje organiseren. Daarnaast zingen we elk jaar op het Nationaal Jongerenkoren  Festival in Rijsbergen, een weekend vól zingen, gek doen en genieten van elkaar. Om ons goed voor te bereiden op dit concours hebben we jaarlijkse een kamp, meestal in mei. Na een rustige tijd is ons koor haast verdubbeld, maar we kunnen altijd nieuwe stemmen gebruiken! Lijkt het je leuk? Iedereen tussen de 12 en 30 jaar is bij ons welkom, dus kom een keertje langs of stuur een mail naar . Tot snel!
Contact

Concert JKA

Jongerenkoor1Op zondag 25 juni houden wij om 14:00 uur het concert voor de Vrienden van JKA. Dit concert vindt plaats in de Sint Antoniuskerk in Ede. Met dit concert bedanken wij de Vrienden van JKA voor hun donatie aan ons koor.  
Bent u nog geen vriend, maar wilt u wel bij het concert aanwezig zijn? Dat kan! De toegangsprijs voor het concert is 2 euro p.p.

Lees meer...  

Jongerenkoor JKA doet mee aan het Jongerenkorenfestival in Rijsbergen

Jongerenkoor1Komt u ook kijken en luisteren?
In het weekend van 10-11 juni zal het jongerenkoor weer meedoen aan het Nationaal Jongerenkorenfestival in Rijsbergen.

Lees meer...  

Musical Jesus Christ Superstar

Paaswake 2016Uitvoering musical Jesus Christ Superstar op zondag 9 april in Rhenen

Lees meer...  

Jongerenkoor JKA zingt tijdens de Paaswake in Ede

paaswake2Dit jaar zal het jongerenkoor zingen tijdens de Paaswake op zaterdagavond 15 april in Ede. De viering begint om 21:30 uur in de Sint Antoniuskerk.

Lees meer...  

Jongerenkoor zoekt verkoopbare spullen

Jongerenkoor JKA zoekt verkoopbare spullen voor de Koningsdag vrijmarkt (27 april), in Ede Centrum bij de Oude Kerk. Om een kraam te kunnen vullen, vragen wij uw hulp. Dus heeft u (verkoopbare) spullen over, dan houden wij ons van harte aanbevolen!

Lees meer...  

Copyright © 2018 Katholiek Ede. Alle rechten voorbehouden.