Katholiek Ede

MOV

Voortgang herstel weeshuis Ende/Flores

floresBeste Mensen,
In de afgelopen 7 jaren heeft het 30 jaar oude gebouw van het (panti asuhan) weeshuis in ENDE(FLORES/INDONESIE) een behoorlijke renovatie ondergaan mede dankzij Uw steun en dat van Vastenactie/CORDAID nu Stichting BVA (Bisschoppelijk Vastenactie) geheten.
 Selamat Hari Natal dan Tahun Baru 2018

Lees meer...  

Dringend aanvulling voorraad nodig!!

De voorraad spullen van de Fancy Fair op 1 Juli is door brand grotendeels verloren gegaan! We hebben dus dringend boeken en verkoopbare spullen nodig. Wij streven ernaar om het in de week voorafgaand aan de fancy fair bij u op te halen. Neem contact op met:

Jack Johan, 06-520743 52

FredDeuning,06-38155296

FANCY FAIR voor de weeskinderen in Flores

Weeskinderen FloresZaterdag 1 juli 2017 van 10.00u tot 15.00u, St. Antoniuskerk Stationsweg 112, 6711 PZ EDE.
In de afgelopen zes jaren heeft het 30 jaar oude (panti asuhan) weeshuis in ENDE (FLORES) een behoorlijke renovatie ondergaan mede dankzij uw steun en dat van vastenactie/CORDAID.

Lees meer...  

VASTENACTIE 2017: STEUN DE WEESKINDEREN IN FLORES

MOV1In de afgelopen vijf jaren hebben we een krot verbouwd tot asrama voor vrouwelijke studenten met steun van het bisdom Ende en we hebben een panti asuhan met voornamelijk weeskinderen ondersteund.

Lees meer...  

Fancy Fair voor weeskinderen op Flores

facy fair Ede mooie prijzen 2Op 3 september werd op het kerkplein in Ede de fancy fair ten bate van het Weeshuis (Ende) op Flores gehouden. Het weer zat mee en er was een goede aanloop. 
Dank zij de bijdragen in allerlei vorm en de grote inzet van vele vrijwilligers konden velen genieten van de heerlijke Indische hapjes en lekkernijen, de gezellige muziek van GingeR, de vele gezellige kraampjes en de mooie loterij-prijzen.

Lees meer...  

Copyright © 2018 Katholiek Ede. Alle rechten voorbehouden.