Katholiek Ede

Vieringen elders

TAIZÉ-VIERING IN DE ‘BEATRIXKERK’.

taizeElke tweede zondag van de maand is er onder verantwoordelijkheid van de plaatselijke Raad van Kerken een zg. Taizé-viering. Deze keer op 10 februari en 10 maart om 19.00 uur. Met veel zang, stilte en meditatie volgens de traditie van de oecumenische gemeenschap van Taizé. U en jij bent van harte welkom in de Beatrixkerk. De vieringen hebben dezelfde opzet als de gebeden in Taizé: zang, gebed, lezingen uit de Bijbel en stilte. De zang wordt begeleid door een groep instrumentalisten. Als je de liederen wilt oefenen, kun je vanaf 18:15 uur meezingen met de zanggroep.

Verzorgingshuis St. Barbara

Iedere zaterdag om 16.30 uur eucharistie- of woord-/communieviering

Kerkelijk centrum EMMAUS

Vieringen in het kerkelijk centrum Emmaüs om 10.30 uuur.

Andere locaties

Liturgievieringen in:
Machtella:     iedere 3e donderdag 16.00 uur.
Walraven:      iedere 2e zaterdag 16.00 uur.

Vrijwilligers gezocht voor vieringen St. Barbara

vrijwilliger ouderenzorgIedere zaterdagmiddag wordt er in de ‘kapel’ van St. Barbara om 16.30 u een liturgieviering gehouden met verschillende voorgangers.

Deze vieringen vragen enige voorbereiding, zoals het klaarzetten van de stoelen, het aankleden van de kapel, het verzorgen van de koffie na de viering en met name ook het halen en brengen van de verschillende bewoners die graag naar deze vieringen toekomen. De groep parochianen die deze taken verzorgt, is dringend op zoek naar meer vrijwilligers voor dit dankbare werk. Als u af en toe, op zaterdagmiddag tijd vrij kunt maken om deze hand- en spandiensten te verrichten, bent u van harte welkom om de werkgroep te versterken. U kunt zich aanmelden bij mevr. Claartje Wust (t: 631468), mevr. Toos Wolberts (t: 652851) of het parochiecentrum van St. Antonius

pastor H. Lucassen

Kapel van ziekenhuis "Gelderse Vallei".

  • Iedere zondagmorgen om 10.00 uur
Copyright © 2018 Katholiek Ede. Alle rechten voorbehouden.