Katholiek Ede

Vieringen elders

Kerstviering op de Hartenberg, helaas zonder kerstkoor!

In verband met verbouwing van de kerk, heeft men moeten uitwijken naar de gymzaal. Er zal dit jaar jammer genoeg niet voldoende ruimte zijn voor een koor. Uiteraard is ieder koorlid van harte welkom een viering bij te wonen, maar dan dit jaar als bezoeker. De vieringen zijn op di. 19 dec om 15.00, 17.00 en 19.00uur.

Verzorgingshuis St. Barbara

Iedere zaterdag om 16.30 uur eucharistie- of woord-/communieviering

Kerkelijk centrum EMMAUS

Vieringen in het kerkelijk centrum Emmaüs om 10.30 uuur.

Andere locaties

Liturgievieringen in:
Machtella:     iedere 3e donderdag 16.00 uur.
Walraven:      iedere 2e zaterdag 16.00 uur.

Vrijwilligers gezocht voor vieringen St. Barbara

vrijwilliger ouderenzorgIedere zaterdagmiddag wordt er in de ‘kapel’ van St. Barbara om 16.30 u een liturgieviering gehouden met verschillende voorgangers.

Deze vieringen vragen enige voorbereiding, zoals het klaarzetten van de stoelen, het aankleden van de kapel, het verzorgen van de koffie na de viering en met name ook het halen en brengen van de verschillende bewoners die graag naar deze vieringen toekomen. De groep parochianen die deze taken verzorgt, is dringend op zoek naar meer vrijwilligers voor dit dankbare werk. Als u af en toe, op zaterdagmiddag tijd vrij kunt maken om deze hand- en spandiensten te verrichten, bent u van harte welkom om de werkgroep te versterken. U kunt zich aanmelden bij mevr. Claartje Wust (t: 631468), mevr. Toos Wolberts (t: 652851) of het parochiecentrum van St. Antonius

pastor H. Lucassen

Kapel van ziekenhuis "Gelderse Vallei".

  • Iedere zondagmorgen om 10.00 uur
Copyright © 2018 Katholiek Ede. Alle rechten voorbehouden.