Katholiek Ede

Kinderwoorddienst

kinderwoorddienst1Voor de kinderen van de basisschool is er elke zondag kinderwoorddienst. Voor in de kerk staat een lantaarntje met een brandend waxinelichtje. Wij nodigen de kinderen vóór de eerste lezing uit om mee te gaan en het lantaarntje gaat ook mee. Deze wordt door de kinderen na afloop weer teruggezet. De kinderen gaan tijdens de woorddienst naar een andere ruimte om naar het evangelieverhaal te luisteren. Daarna wordt over het verhaal gepraat, gezongen, gebeden, getekend of een andere creatieve verwerking gemaakt. Vóór de collecte gaan de kinderen weer terug naar de kerkdienst. Het is altijd erg gezellig, dus kom erbij!
Graag willen wij de groep vrijwilligers vergroten. Lijkt het je ook leuk om mee te denken over de invulling van de kinderwoorddienst en 1 keer in de 6 weken met de kinderen te praten, knutselen, filosoferen, tekenen over de verhalen uit de (kinder)bijbel? Neem dan contact op met Rita Aelbers() en loop gezellig een keertje mee op zondag. WELKOM!

 

 

 

 

ROOSTER KINDERWOORDDIENST T/M 

 

 

 

Kinderwoorddienst start weer

kinderwoorddienst2Hoera, vanaf 24 oktober is er weer iedere kerkdienst in de St. Antonius van Paduakerk een kinderwoorddienst! Kom je ook op zondag tijdens de preek met ons luisteren naar verhalen uit de Bijbel en knutselen? Je bent van harte welkom! Daarnaast zoeken we nog steeds versterking voor de kinderwoorddienst.

Lees meer...  

Versterking kinderwoorddienst

welkomOp dit moment is er nog geen kinderwoorddienst in de kerk. Dit komt omdat we versterking voor de kinderwoorddienst zoeken. De kinderwoorddienst is bedoeld voor de kinderen van basisschool. De kinderen gaan vóór de eerste lezing mee naar een andere ruimte om naar een Bijbelverhaal te luisteren. 

Lees meer...  

Secretariaat

Stationsweg 112
6711 PZ Ede

Bereikbaarheid
Werkdagen 9;30-11;30 uur:
0318-610692
Bij ziekte en overlijden:
06-51676004

Email:

Copyright © 2021 Katholiek Ede. Alle rechten voorbehouden.