Katholiek Ede

Locatieraad

Een nieuw seizoen, ook voor uw Locatieraad

locatieraadZaterdag 23 september, kort na de verschijning van deze TitusBreed, is van 15.00 tot 20.00 uur het vrijwilligersfeest, met barbecue. Heeft u zich als vrijwilliger nog niet aangemeld, dan hopen wij van harte dat u dat alsnog doet. Wij zien graag alle vrijwilligers van onze kerkgemeenschap op dit feest.

Lees meer...  

Het vrijwilligersfeest

feestjeBeste vrijwilliger,

Er zijn nog vragen binnen gekomen over het vrijwilligersfeest. Het vrijwilligersfeest waarvoor u bent uitgenodigd is voor de vrijwilliger zelf, niet voor uw partner. Heeft u zich niet aangemeld doe dit dan alsnog. Als u vegetarisch bent dan horen wij dit graag zo spoedig mogelijk.

Met vriendelijke groet,

De Locatieraad
Kees, Nel en André

Uitnodiging voor vrijwilligersfeest Katholiek Ede zaterdag 23 september

vrijwilligersBeste lezer, beste vrijwilliger,

Bij deze een herinnering om u op te geven voor het komende vrijwilligers feest op zaterdag 23 september. Graag aanmelden voor 9 september. Als u zich al heeft opgegeven hartelijk dank en wij zien u graag op 23 september. Nog een belangrijk punt, als u vegetariër bent wilt u dit aangeven als u zich opgeeft?

Lees meer...  

Vrijwilligersfeest

vrijwjpgDe hieronder afgedrukte uitnodiging is gestuurd naar alle op dit moment bekende mailadressen van de vrijwilligers van Katholiek Ede voor een vrijwilligersfeest op zaterdag 23 september. Vergeet niet om uw aan te melden voor dit feest vòòr 9 september. Graag aanmelden zodat er voldoende eten en drinken

Lees meer...  

Van de Locatieraad

De locatieraad blijft werken aan het onderhoud van ons kerkgebouw. Voor sommige klussen worden kosten gemaakt, omdat een externe partij moet worden ingehuurd. Dankzij de hulp van vele vrijwilligers worden deze kosten gelukkig gedrukt, maar we staan altijd open voor nieuwe ideeën en schenkingen. De verschillende werkgroepen kunnen overigens altijd nieuwe vrijwilligers gebruiken bij hun activiteiten. Dus als je tijd en zin hebt, meld je dan aan bij een werkgroep of via onderstaande mailadres. Het lijkt nu nog ver weg, maar we willen alle vrijwilligers op zaterdag 23 september bedanken met een vrijwilligersbijeenkomst/-barbecue (15.00 uur tot 20.00 uur). U krijgt hiervoor nog een uitnodiging. Als u die half september nog niet heeft ontvangen, laat het ons dan vooral weten. Heeft u ideeën, opmerkingen of wilt u iets anders aan ons kwijt? Laat het ons dan weten via of spreek één van ons aan.

Vanuit de Locatie raad

 
locatieraadAfgelopen maanden is er veel werk verzet vanuit de LR. Niet allemaal even zichtbaar, maar ik wil u toch wat noemen. Overleg met het Bestuur in Wageningen, verder gaan met de Parochietuin, samen met de medewerkers van het secretariaat aldaar de inhoud van de kasten gaan uitzoeken, onderhoud en reparaties rond het kerkgebouw.

Lees meer...  

Secretariaat

Stationsweg 112
6711 PZ Ede

Bereikbaarheid
Dinsdag- tot en met donderdagmorgen van 9;30-11;30 uur:
0318-610692
Bij ziekte en overlijden:
06-51676004

Email:

Copyright © 2023 Katholiek Ede. Alle rechten voorbehouden.