Katholiek Ede

Nieuws

Leer de Geest van de Liefde kennen

uitnodigingVanaf maandag 19 april zal er een nieuwe themaserie starten met als titel Van Verlangen naar Vervulling. Deze serie over de Heilige Geest kan worden gebruikt ter voorbereiding in aanloop naar Pinksteren, wanneer we de Geest van Liefde (opnieuw) ontvangen.

Lees meer...  

Van Verlangen naar Vervulling

verlangenLeer de Geest van de Liefde kennen Praktische uitleg themaserie Van Verlangen naar Vervulling

De komende weken gaan we van start met een aantal vragen aan de hand van het thema Van Verlangen naar Vervulling.

Lees meer...  

Katholiek Ede en een terugblik op de Paasweek

kruiswegstaties Antoniuskerk Ede 4Na ruim 3 maanden Corona-lockdown, zijn we gestart met een Palmpasen gezinsviering. In die viering stelden zich ook 3 communicantjes voor. In de paasweek was daarna gelegenheid om een palmtakje op te halen.

Lees meer...  

Afscheid pastor Adri van Dijk

locatievieringIn de TitusBreed heeft u misschien kunnen lezen dat pastor Adri van Dijk afscheid neemt als gastvoorganger in onze parochie. Hij zal voor het laatst voorgaan op Beloken Pasen, zondag 11 april om 10.30 uur in de Antoniuskerk. Voor die viering kunt u zich, onder voorbehoud, aanmelden.

Lees meer...  

DE KOPERPOETSERS

kpoerpoetsersEen kerk zonder vieringen is als een klok zonder klepel. Vorig jaar was er met Pasen opeens doodse stilte in onze kerk. Deze week is er besloten dat de vieringen in Ede hervat gaan worden! 

Lees meer...  

Priester-stagiair Erik Rozeman

Erik1Het komend jaar zal Erik Rozeman als priester-stagiair werkzaam zijn in onze parochie.
Hieronder stelt hij zich voor.

Lees meer...  

Kaarsje aansteken in het Stiltecentrum

kaarsOp werkdagen m.n. op dinsdag - woensdag- en donderdagmorgen, kunt u van 9.30- 11.30 uur in het Stiltecentrum terecht om een kaarsje aan te steken. Tip: Houdt de informatie bij de deuren, op de website en via de nieuwsbrief in de gaten.

Even bezinnen ........ en dan doorgaan

bezinnenZoals u al eerder heeft kunnen lezen is voor de geloofsgemeenschap Ede-Lunteren in het voorjaar een rapport uitgebracht met aanbevelingen voor de pastorale en bestuurlijke situatie.

Lees meer...  

Copyright © 2021 Katholiek Ede. Alle rechten voorbehouden.