Katholiek Ede

Kinderactiviteiten

St. Maartenviering voor kinderen

St MaartenOp 6 november vieren we samen met de kinderen van de Beatrixkerk, Nieuwe Kerk en St. Antonius van Paduakerk St. Maarten. Kinderen t/m 10 jaar zijn welkom om mee te doen. De viering begint om 18 uur in de Beatrixkerk, Beatrixlaan 54  in Ede.

Lees meer...  

Uitnodiging Eerste Communie

eeerste communieUitnodiging Eerste Communieviering op zondag 16 mei 2021 om 10.30 uur, in de Antonius van Paduakerk te Ede. Begin maart zijn Tim en Nathan gestart met de voorbereiding van de Eerste Communie. Elikiam sluit vanuit Wageningen bij ons aan.

Lees meer...  

Kinderactiviteiten rond Pasen

Palmpasenviering1PALMPASENVIERING

Zondag 28 maart is het Palmpasen en eindelijk kunnen we dat weer vieren in de kerk. In deze viering stellen de kinderen zich voor die hun Eerste Communie gaan doen. Tim, Nathan en Elikiam.

Lees meer...  

Activiteiten werkgroep Gezinsvieringen

Palmpasen 2014

De werkgroep Gezinsviering bereid zo’n 7x per jaar  samen met de voorganger de gezinsviering voor. We maken rond het thema van de zondag een voor kinderen toegankelijke viering. We zoeken liedjes voor het kinderkoor en we zorgen voor een leuk boekje. In de viering betrekken we de kinderen actief door hen mee te laten praten en de voorbeden te laten lezen. Op een gezinszondag is er een reguliere viering. De kinderen krijgen op een andere locatie catechese. Ze knutselen, er wordt gezongen en er worden verhalen gelezen. Na de viering kunnen ouders nog verder ingaan op het thema samen met de voorganger. Daarna komen de kinderen weer bij de kerk en is er een gezamelijke lunch voor wie er nog aanwezig is.

H. VORMSEL

VormselBij het vormel doen meerdere kerken vanuit de parochie samen. In het najaar worden bijeenkomsten gepland, zodat het vormsel het jaar er op in de lente kan plaatsvinden. Voor meer informatie neem contact op met het secretariaat van onze kerk.

DOOP

doopWilt u uw kind laten dopen? Ja! Vanuit de doopwerkgroep heten we u van harte welkom. Samen met u zullen we twee avonden bij elkaar komen om te praten over ons geloof, over de betekenis van de doop met  de daarbijhorende rituelen en wat we onze kinderen willen meegeven in de opvoeding. De Pastoor zal er ook een avond zijn om elkaar te leren kennen, voorlichting te geven over   het doopsel en vragen te beantwoorden. We begeleiden u met het maken van het doopboek voor de dienst en we zijn  er tijdens de doopviering bij. Samen met u willen we deze      belangrijke gebeurtenis in het leven van uw kind tot een mooie ervaring maken.  Als u uw kind wil laten dopen neem dan contact op met het secretariaat van onze kerk.

Meezingen met het kinderkoor?

kinderkoor2Wil je ook meezingen met het kinderkoor op kerstavond tijdens de kerstviering?
Hallo allemaal,

Op 24 december 2019 om 18:30 is er weer een gezinskerstviering in de St. Antoniuskerk te Ede.

Lees meer...  

Jongerenactiviteiten z. Titus Brandsma

jongerenactiviteiten1Binnen de zalige Titus Brandsmaparochie wil een aantal ouders in Veenendaal jongerenactiviteiten op starten voor in de parochie. Jongeren van alle parochiekerken van de Zalige Titus Brandsmaparochie kunnen zich hiervoor aanmelden. Ben je 12 jaar of ouder (of word je dit jaar 12 jaar), dan ben je van harte welkom. 

Lees meer...  

Secretariaat

Stationsweg 112
6711 PZ Ede

Bereikbaarheid
Werkdagen 9;30-11;30 uur:
0318-610692
Bij ziekte en overlijden:
06-51676004

Email:

Copyright © 2021 Katholiek Ede. Alle rechten voorbehouden.